Rólunk

Vízió

Hivatásunk olyan étrend-kiegészítők tervezése és vevőinkhez való eljuttatása, amelyek tükrözik a jövőbe tekintő gondolkodásunkat, kifogástalan minőségűek és átlátható folyamatokon keresztül jutnak el az ügyfeleinkhez.

 Az étrend-kiegészítők piacán fellelhető sok negatív tapasztalat miatt sérült bizalom újraépítését tűztük ki célul. Azon dolgozunk nap mint nap, hogy a precizitásunk, nyitottságunk és a terület iránti dedikációnk nyomán a legtöbbet nyújthassuk ügyfeleinknek.

Az az energia, idő és anyagi ráfordítás amelyet céljaink elérésének szentelünk hosszú távon megtérül, a kemény munka gyümölcseként pedig elégedett fogyasztóink visszajelzése sikerünk záloga.

Elkötelezetten a minőség iránt

Vállalkozásunk 100%-ban magyar tulajdonú. A családias légkör, a munkatársakkal hosszú ideje tartó együttműködés és közvetlen kapcsolat képezi a mindennapoi munka alapját. Hisszük, hogy csak úgy lehetünk vásárlóink megbízható partnerei, ha figyelünk visszajelzéseikre és együtt működünk.
Feladatunk, hogy folyamatainkat a jogszabályi követelmények és a vevőkkel kölcsönösen elfogadott minőségi és élelmiszer-biztonsági követelmények betartásával valósítsuk meg. Étrend-kiegészítő tervezési és forgalmazási tevékenységünk alapja a precíz munka, és a beszállítókkal kialakított hosszú távú együttműködés, amely biztosítja a forgalmazott termékek biztonságosságát.

Vezetésünk elkötelezett a vásárlók teljes körű, bizalmon alapuló kiszolgálására. Meggyőződésünk, hogy tevékenységünkben az élelmiszer-biztonság és a minőség a vevői bizalom növelésének alapja.

 

 

A Kezdetek

Dr. Hornung Ákos vagyok, A Szegedi Tudományegyetemen végeztem molekuláris és immunbiológusként, majd autoimmun betegségek diagnosztikájának fejlesztésével szereztem doktori fokozatot.

A Harmony Lab-et családi vállalkozásként indítottuk. Az alapötlet, egy biológiai ritmus fenntartását segítő gyógynövény komplex akkor merült fel bennem, mikor Apám tinnitusz jeleit kezdte mutatni, és gondot jelentett számára a mindennapos megfelelő pihenés. 

A piacot elárasztják a multivitaminok és egyanyagú tabletták, melyek hatóanyagainak felszívódására, hasznosulására, vagy köztük kialakuló kölcsönhatásokra nem fordítottak figyelmet. Szükség van speciálisan összeállított, többfázisú termékekre, amelyek egy konkrét hatás érdekében lettek kifejlesztve. A Harmony Lab célja, hogy minél hatékonyabban és minél szélesebb körben kiszolgáljuk ezt az igényt.

Első saját termékünk, a Cirka-Diána pontosan erre a gondolatra épül. A termék meghatározott célja az éber és aktív nappal és a pihentető éjszakai alvás összehangolt támogtása a napi „cirkadián” ritmus fenntartásával, melyet egy kétfázisú, komplex készítmény gondosan adagolt rendszerében érhetjük el. A reggeli és esti kapszulák teljesen eltérő összetétele egymást támogató és kiegészítő összetevőből áll, melyek éppen akkor, olyan mennyiségben és olyan kombinációkban kerülnek a szervezetbe, hogy a felszívódásuk, hatékonyságuk és egymáshoz viszonyított interakcióik maximális hatásfokúak legyenek, miközben a szükséges napi vitaminadagokat is tartalmazzák.